Illustration Kirkens Korshærs Herberg

Illustration af Kirkens Korshærs Herberg

Tak til Rikke Jensen for at have lavet denne smukke illustration.

Vi sælger den i tre formater:

Plakat 50×70 cm, tyk mat kvalitet          350 kr. + porto

Plakat A3, tyk mat kvalitet                      175 kr. + porto

Postkort A5                                                  30 kr. + porto

15% af hvert salg går direkte til Håndlangerne.

Skriv din bestilling til nbt@kkherberg.dk eller ring på 21601996.

Hjemløse juletræer

I år starter vi juletræssalget overfor Kirkens Korshærs Herberg søndag den 26. november.

Virksomheder og institutioner kan allerede bestille deres juletræ 2017 her.

Vi samarbejder med Beskæftigelsen Sundholm om Hjemløse juletræer.

TagTomat & Håndlangerne

Skal der anlægges et nyt bed i forhaven, trænger træerne i gården til pleje, eller har du brug for en ekstra hånd til at sortere og bortskaffe affald? Så står TagTomat og Håndlangerne til rådighed.

Læs mere om vores grønne anlægs- og driftsydelser i denne flyer – Tagtomat og Håndlangerne

Følg med med i udviklingen af Håndlangernes butik – i løbet af 2017 vil vi opstarte salg af produktion fra vores Syværksted og vi har netop indgået et nyt spirrende samarbejde med virksomheden Beyond Coffee.

I efteråret 2016 og foråret 2017 har arbejdsfællesskabet Håndlangerne været en del af netværket Opdrift under Områdefornyelsen Fuglekvarteret, der havde fokus på at afprøve socialøkonomi som et greb til byudvikling – læs evalueringen af de forskellige initiativer i netværket her – Når ideer kommer op at flyve

For yderligere information om arbejdsfællesskabet Håndlangernes produkter og ydelser kontakt projektleder.